Coacheronline.se öppnar för coacher som vill vara med från start


Coacheronline.se öppnar för coacher som vill vara med från start

2021-01-21 Lars Hornborg

Efter en intensiv period av utveckling, bollande med referensgrupp och kreativt arbete är vi nu äntligen framme vid att öppna Coacheronline.se för coacher som vill vara med från start.

Idag är en milstolpe för Coacheronline.se™. Idag går vi från utveckling till driftsättning av vår nya söktjänst för människor som söker coacher som gärna möter dem online - och för coacher som vill nå ut bättre.

Coacheronline.se är en vidareutveckling av Terapeutonline.se, söktjänsten  för onlineterapeuter som vi utvecklade och släppte förra året. Nu finns alltså en söktjänst med fokus på terapeuter och terapi, och en tjänst med fokus på coacher.

Liksom Terapeutonline.se rymmer många olika terapeutiska metoder finns här plats för många typer av coacher. En del arbetar bara med företag och organisationer, andra med privatpersoner. Oavsett vilket visas alla på samma villkor.

Om du är coach och vill vet mer är det här en bra sida. Har du redan bestämt dig för att söka medlemskap (serviceavgiften är 995 kr + moms per år - i det ingår säker videomötestjänst, egen profilsida sam rabatt hos Bokadirekt) är ansökningslänken bit.ly/coacheronline.

Vill du hålla dig uppdaterad om vad vi gör och hur tjänsten utvecklas kan du lägga till dig på vår sändlista

Hoppas vis ses!

Britt-Marie Jemth & Lars Hornborg

Britt-Marie Jemth, Lars Hornborg
.