Att gå bortom orden


Att gå bortom orden

Av Malin Johansson

Människor har alltid öppnat sig för mig. Det har inte spelat någon roll om jag är i ett förtroligt sammanhang eller på fest. Jag har lyssnat och velat hjälpa.

Jag utbildade mig först till coach för att bättre kunna hantera dessa samtal. För att kunna hjälpa andra bättre och på ett konstruktivt sätt. Men även för min egen skull, så jag själv inte skulle ta på mig och bära andras problem och må dåligt jag också.

Efter att ha arbetat som coach ett tag kände jag att jag ville ha redskap för att hjälpa mina klienter att komma åt det som finns bakom orden. Det som är grundorsaken till många problem som ofta finns i det omedvetna. Här kom samtalsterapi och framför allt Life Alignment healing in i bilden. Som Life Alignment terapeut har jag redskap att nå ner på cellminnesnivå och även den själsliga nivån. När man kombinerar det med vårt vardagsmedvetande händer det fantastiska saker! I detta sätta att arbeta samverkar energibalansering/healing med terapeutiskt samtal där frågorna jag ställer förmedlas till mig via klientens högre jag. På så sätt blir det precis det som klienten behöver och gamla mönster och trauman kan läkas och förändras till något som istället blir till nytta. Det innebär att vi arbetar både med kroppen/fysiskt, mentalt och känslomässigt.

2012 kom jag i kontakt med begreppet ”HSP” eller ”Högkänslig” och jag förstod äntligen att jag själv har denna egenskap. Det förändrade mycket för mig och jag har valt att ha ett speciellt fokus på HSP. De flesta som kommer till mig är högkänsliga, men absolut inte alla.

Nu har jag tagit steget att gå med i terapeutonline för att nå ut till fler och på så vis kunna vara till större nytta.

Pandemiåren har visat att online funkar lika bra som fysiska, så denna tjänst känns verkligen bra.

Vill du veta mer om mig och mitt erbjudande? Klicka här!

Hitta fler inlägg


.