När livet måste förändras


När livet måste förändras

Av Carina Hammarsten

Den spirituella, mediala och personliga utvecklingen går lika snabbt som den digitala utvecklingen och stressen, oron och panikångesten i samhället. Bilden av att vara perfekt har gjort att många av oss gått ifrån vår inre potential, kreativitet, empati, ödmjukhet och därmed tappat bort oss själva och vår egen personlighet, på vägen.

Under hela min uppväxt, i skolan och likaså i min arbetskarriär genom livet har jag alltid varit annorlunda och stuckit ut i mängden, men samtidigt ett stöd för min omgivning genom att alltid finnas där för dem som varit lite svagare i samhället. Det var egentligen redan i tidig förskoleålder som jag förstod att jag faktiskt var extra känslig - jag kände liksom in min omgivning.

Redan som liten ville jag bygga broar mellan vår värld och Universums energier, där allting var fullt möjligt. Jag visste inom mig att om man bara ville någonting tillräckligt starkt och mycket, om det kom från hjärtat, som är i samspel med alltet, så kunde man få det man önskade, medvetet eller omedvetet. När jag säger ordet omedvetet så menar jag att allt vi tänker är energi och allt är energi, även vi består av energi, precis som allt annat fast på olika energifrekvenser och allt vi önskar kan vi få.

Min verktygslåda består utav personlig utveckling på alla nivåer i energier

Genom att boka en coaching session i personlig utveckling kan du finna din inre potential, din självkänsla och din kreativitet på nytt igen. Det jag strävar efter som coach inom personlig utveckling är att vara en hjälp till självhjälp för klientens möjlighet att finna sin inre kraft och energi och därigenom skapa sitt liv som hen skulle vilja leva det idag och jag har haft många fantastiska upplevelser tillsammans med de klienter som jag hitills haft sessioner tillsammans med och som har varit helt,- eller halvt sjukskrivna då de återgått i arbete hundra procent.

Det har varit en fantastisk känsla att se hur glädjen, inspirationen och kreativiteten kommer tillbaka i deras blick och de känner sig tillräckligt starka för att börja om. Andra klienter har dessutom funnit sin inre potential till att starta eget företag och driver min eller sin egen personliga vision om en helhetshälsa vidare och detta sammantaget är något som gjort att jag kan säga att det vetenskapligt bevisat går att börja om oavsett hur tufft och jobbigt livet känns just idag, det finns en utväg om man bara är villig att ta den och framför allt att lära sig hur man gör.

Personlig utveckling ger fantastiska resultat

Nu såhär sju år senare så fortsätter jag att möta människor som vill hitta sin inre energi, kreativitet och potential där människor också blir mer medvetna om att det finns något mer, att livet inte bara består utav vardagen. Det känns så underbart att få möjligheten att hjälpa så många människor att våga följa sin vision och göra verklighet av den. Att det finns möjligheter för att utveckla sin inre potential, sin intuition och sin energikropp finns det absolut inget tvivel om.

Känna trygghet i livet

Någonstans där inom oss har vi alla en önskan om att få leva våra drömmar och visioner och vi talar ofta om självförverkligande och självkänsla, för att skapa en trygghet inom oss själva och stå stadigt på våra fötter genom livets berg och dalbana. Men det är inte alla som lyckas att nå dit, framför allt inte de som varit sjukskrivna länge, kanske arbetslösa och som på
grund utav en arbetsskada, gör att de blir begränsade och kanske inte lika attraktiva på arbetsmarknaden.

Hamnar man i en sån situation i livet, kan det vara svårt att ta sig upp för egen hand och
framför allt om man inte har kunskapen om hur man tar sig upp. Vi vet ju alla att utbrändhet,
depressioner och stress är ett växande problem i dagens samhälle och det ser inte ut som
att det går åt något annat håll ännu tyvärr.

Vi måste snart börja inse att det här är ett stort problem som sträcker sig ner i åldrarna och
något som vi måste börja ta tag i och se allvaret i innan det är för sent. Så nu skall jag ge dig
några tips som du kan använda dig av för att ta dig en bit på vägen mot ditt mål och det första du bör fundera över är just vad är ditt mål?

Vad har jag då för verktyg i min låda som jag erbjuder mina klienter?

  1. spirituell inre resa - genom en spirituell inre resa på distans ger jag dig en klar bild av målet inom dig – jag plockar fram dina tidigare liv, tar dig med på en resa där du får uppleva det jag upplever och vi färdas i energier, olika universum och i tid och rum tillsammans
  2. jag ger dig möjligheten att sätta fingret på det som är viktigt för dig just här och nu och vi tittar gemensamt på nästa steg i rätt riktning
  3. jag ger dig möjligheten att hämta hem din personliga energifrekvens och låter dig uppleva känslan av den energifrekvens som du har inom dig, en slags energi signatur som du sedan sänder ut automatiskt i Universum för att attrahera det mål du vill uppnå

Och kom ihåg, det finns inga misslyckanden, det är bara att resa sig och försöka igen. Man lär sig på vägen....

Vill du veta mer om mig och mitt erbjudande? Klicka här!

Hitta fler inlägg


.