Jag är en Transformational Teacher


Jag är en Transformational Teacher

Av Karin Holmberg

Jag älskar att möta individer och par som börjar inse och känna en längtan efter ett  liv på ett annat sätt - utan att egentligen alltid veta vad eller hur. Att få coacha dem så de hittar sig själva, sin egen livsresa och sina mål. 

Jag har en särskild talang för att snabbt hitta essensen, och det som är särskilt viktigt för mina klienter. Intuition och lyhördhet tillsammans med energi ger snabba men också hållbara resultat - för att varje klient möts av vad just hen behöver i mig.

Exempel på vad klienterna får är transformation. T ex från en karriär till en annan,  eller från oro, ångest eller ältande till ett liv i närvaro, tillit, kärlek. Att lätt kunna göra medvetna val och styra upp tillvaron precis om hen önskar, befriad från tidigare begränsningar.

Att hjälpa så många som möjligt att finna sin egen väg och känna lycka är min mission. Att göra det jag älskar att göra och att visa andra att det är möjligt.

Jag är en professionell coach och mentor. En Transformational Teacher.

Vill du veta mer om mig och mitt erbjudande? Klicka här!

Hitta fler inlägg


.