En investering i dig själv ångrar du aldrig!


En investering i dig själv ångrar du aldrig!

Av Jenny Sundman

Jag brinner för personlig utveckling, självledarskap och mental träning. Som livscoach vill jag hjälpa andra människor att uppnå sina mål och drömmar. Att få vara en del av att fler människor lever ett bättre liv på sina egna villkor. Jag blir inspirerad och motiverad av att se andra människor utvecklas och växa.

Alla kan skapa förändring

Jag har själv gjort en stor förändringsresa de senaste åren och vet hur viktigt det är att vi förstår att vi kan skapa förändring i våra liv. Även ur de svåraste situationer finns något att lära, tro det eller ej. Men först när vi själva bir medvetna om att vårt eget välmående är vårt eget ansvar kan förändringen ske. Genom att ta vårt eget ansvar, stärka vår självkänsla och självförtroende kan vi förbättra vårt självledarskap och på så sätt leva ett bättre liv.

Investera i dig själv

Jag vill skapa livsförändrande ögonblick för andra människor genom föreläsningar, webbkurser, coachning och via Coacher online. Jag tror att fler människor än någonsin är redo för att investera i sig själv och sin personliga utveckling. Coacher online är en plattform som underlättar för dig som klient att hitta just din coach. Möjligheten att kunna välja bland flera coacher på ett och samma ställe hjälper dig som klient att ta steget och påbörja din resa. Att investera i dig själv ger maximal avkastning. Du ångrar aldrig en investering i dig själv.

När i livet kan du ta hjälp av en livscoach?

När som helst! Du behöver inte vänta på att ett problem eller en utmaning ska dyka upp för att ha nytta av en livscoach. Jag tror på att vara ”förebyggande” i det man gör. Se till att du har utrustat dig med rätt verktyg för att kunna hantera svårigheter och utmaningar på ett bättre sätt när de väl dyker upp, för det gör dem. 
Om du vill öka din livskvalitet, undrar över hur du ska nå dina mål och drömmar eller om du vill känna mer glädje i din vardag är det coachande samtalet en nyckel för att synliggöra vilka handlingar som krävs för att nå dit du vill. Coachningen har alltid en positiv riktning framåt. Du som klient får ett hållbart och långsiktigt lärande om dig själv och utvecklar din självkännedom och ditt självledarskap.

Som livscoach hjälper jag dig som klient inom livets alla områden. Det gör mitt arbete brett och ställer krav på stor lyhördhet och god förmåga till att anpassa mig efter klientens specifika behov. Stort fokus ligger i att hjälpa fler människor finna större glädje i sin vardag. Att leva sitt liv på sina egna villkor. Skapa självinsikt kring att vi själva alltid har makt att välja, i allt vi gör. 

Efter över 10 år inom försäljningsbranschen bytte jag bana. Jag är utbildad coach (ICF-certifierad). Jag har studerat ledarskap, genomfört PUMT (Personlig utveckling genom mental träning) på Unestål Education. Jag fortsätter vidareutbilda mig genom Tony Robbins RMT Core 100 training och LMT på Unestål Education. Jag tycker om fysisk aktivitet, läsa, god mat och dryck, resa och att få dela livets goda stunder med nära och kära. Jag tror på att uttrycka och visa omtanke och kärlek. För mig är personlig utveckling ett livslångt engagemang.

Vill du veta mer om mig och mitt erbjudande? Klicka här!

Hitta fler inlägg


.